Bulvár

2011.01.27. 09:51

Csillagot kapott Donald Sutherland Hollywoodban

Csillagot kapott Donald Sutherland a hollywoodi Hírességek sétányán.

MTI

   
A 75 esztendős filmszínész csillagát, amely közvetlenül a fiáé, Kiefer Sutherlandé mellé került, szerdán a Roosevelt Hotel előtt avatták fel. A piszkos tizenkettő, a Kelly hősei és A tű a szénakazalban sztárja az ünnepségen azzal tréfálkozott, hogy a csillag azért mégis csak jobb, mint egy sírkő a temetőben.
   
"Ehhez el tudok jönni, meglátogathatom. Szerezhetek egy széket, és leülhetek ide, vagy egy vödröt és felmosórongyot, és megtisztogathatom, sőt, vigyázhatok rá, nehogy az emberek rálépjenek" - mondta Sutherland.
   
Fia New York-i elfoglaltsága miatt nem tudott részt venni a ceremónián, de levelében - amit Colin Farrell olvasott fel - ezt írta: "Önző módon itt akartam lenni, egyszerűen csak azért, hogy elmondjam neked, mennyire büszke vagyok arra, milyen apám van, és még büszkébb arra, hogy a fiad lehetek".
   
A kanadai származású Sutherland mintegy öt évtizedes pályafutása során számos ma már klasszikusnak számító filmben szerepelt, köztük a Huszadik század-ban vagy az Átlagemberek-ben. Az X polgártárs és a Háború a háborúról című tévéfilmben nyújtott alakítását Golden Globe-díjjal ismerték el.
   
A közelmúltban mutatták be Észak-Amerikában The Mechanic című akciófilmjét, és hamarosan a Horrible Bosses című új vígjátéka is megjelenik, amelyben éppen Colin Farrell a partnere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!