Bulvár

2010.10.07. 11:00

Hazai pályán lép fel a Megasztárból kiesett Lifejune

A Megasztár című televíziós tehetségkutatóbeli szereplése utáni első koncertjét hazai pályán, azaz Keszthelyen adja a hirtelen országos hírűvé vált Lifejune. A négytagú együttes október 16-án lép fel az 512-es Clubban.

Gyuricza Ferenc

A televíziós műsornak köszönhetően a Lifejune azonnal országos ismertségre tett szert, ám a két éve alakult zenekarnak már korábban is voltak elismerésre méltó eredményei. A U2 korai hangzásvilágát megidéző formáció eddig két E.P.-t jelentetett meg, készült egy videoklipjük, 2.500 induló közül a negyedik helyen végeztek egy Egyesült Államokbeli tehetségkutató versenyen, s Magyarországot is ők képviselhették az ABC közép-európai elődöntőjében, Bécsben.





A négy fiatal zenész alkotta csapat az amerikai Vans Warped Tour 2010 turnésorozatának internetes megmérettetésén is az élbolyban végzett, valamint bejutottak a legismertebb hazai tehetségkutató, a Megasztár huszonnégyes döntőjébe is. Bár a televíziós verseny párbajában annak ellenére is elvéreztek, hogy a zsűri véleménye szerint messze jobb teljesítményt nyújtottak, mint ellenfeleik, népszerűségük semmit sem csökkent, az egyik országos kereskedelmi rádió például folyamatosan játssza dalukat.





A Lifejune most a Megasztár utáni első koncertjére készül, erre október 16-án kerül sor Keszthelyen, az 512-es Clubban.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!