Bulvár

2010.03.11. 15:29

Dobó Kata csalódott a Halálkeringő bukása miatt

Az egyik napilap nemrég címlapon hozta, hogy a Dobó Kata és Kern András főszereplésével vetített Halálkeringő című film óriási bukás lett.

zaol.hu

A Tabu TV most arról kérdezte a színésznőt, hogy Ő hogyan értékeli a történteket. Dobó Kata bevallotta, hogy a vártnál sokkal kevesebb ember nézte meg a filmet, ami miatt nagyon csalódott. Sokáig találgattak, hogy mi lehet ennek az oka, de konkrét megfejtésre nem jutottak.


Dobó Kata új filmjét minden lehető módon lehúzta a magyar bulvársajtó, ami valószínűleg a rendkívül alacsony nézőszám miatt történt. "Meglehetősen vegyes volt a film fogadtatása, de erre számítottunk is. Talán arra nem számítottunk, hogy ilyen kevés nézőszámot fog produkálni, és ez egy kicsit csalódás volt!" - meséli a tabutv.hu riporterének a színésznő, aki egy drogos rendőrnőt játszott a megbukott Halálkeringő c. filmben.

"Ha azt tudtuk volna, hogy mi az oka a kevés nézőszámnak, akkor valamit biztosan másképp csinálunk. Lehet, hogy a műfaj, de sokat találgattunk egyébként ezzel kapcsolatban. Nincs szégyellnivalója senkinek, aki ebben a filmben részt vett. Nagyon kemény munkával, profi munkát sikerült letenni az asztalra, nagyon kevés pénzből!" - osztotta meg a tabutv.hu-val Dobó Kata, aki áprilistól újabb kőszínházi darabot próbál majd, de filmszerepre még nem kapott felkérést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!