Bulvár

2010.01.23. 13:49

Végtelen érintés: újra dalra fakadt Papadimitriu Athina

Egy évvel a Latin érintés című nagylemezének megjelenése után újabb popzenei albummal jelentkezik a hazai színésztársadalom egyik jeles képviselője, Papadimitriu Athina. A Végtelen érintés című kiadványt ezúttal is a gitáros Kutik Rezső közreműködésével készítette el.

zaol.hu

Adalok ezúttal is a szerelemről, a kapcsolatokról, az örömről és a fájdalomról szólnak. Olyan érzésekről, amelyek mélyen megérintik az embert. Ezekről a határtalan érintésektől sírt annak idején franciául Edit Piaf, angolul Eric Clapton, s kiáltotta magyarul a világba magányát Cserháti Zsuzsa. A lemezen természetesen az említett előadók legszebb felvételei is hallhatóak Papadimitriu Athina tolmácsolásában, mint ahogy felkerültek rá az ABBA, Demjén Ferenc, Charlie, Dionne Warwick, az Extreme vagy Máté Péter jól ismert slágerei is.

- Demjén Ferenc, Charlie, Cserháti Zsuzsa, a Gipsy Kings, Eric Clapton és az Extreme slágerei egyetlen érintésbe forrva hatnak az ember lelkére - mondta Papadimitriu Athina. - Legyen blues vagy bossanova, nekem fantasztikus élmény egy gitár kíséretében énekelni ezeket.

Az albumon bónuszként a budapesti Művészetek Palotájában már hatalmas sikert aratott Mama, kérlek című örökzöld is szerepel Papadimitriu Athina két színésznő lánya, Trokán Anna és Nóra tolmácsolásában. A multimédiás felvételeken a Latin érintés album két slágere látható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!