Bulvár

2009.10.15. 08:32

Novemberben jelenhet meg a Queen Absolute Greatest Hits válogatása

Bécs - Három Greatest Hits album után a tervek szerint november 9-én jelenik meg a brit Queen együttes húsz felvételt tartalmazó Absolute Greatest Hits válogatása.

zaol.hu

Az albumot önálló CD-formátumban, valamint Brian May és Roger Taylor számokhoz fűzött audiókommentárjait tartalmazó dupla CD-formátumban árusítják majd (mindkét esetben digitális letöltési lehetőséggel).
    
A válogatás korlátozott példányszámban könyvformátumban is megjelenik majd, amelyhez CD, audiókommentár, eddig közzé nem tett fotók, kézírásos dalszövegek, valamint 20 koncert megtekintéséhez való online hozzáférés is jár. Végül négy bakelit-díszdobozban is megvásárolható lesz az összeállítás, melyhez az előbb említett könyvet, valamint a húsz koncertfelvételhez való online hozzáférést is "mellékelik". 
    
A brit popegyüttes első válogatásalbuma, amely 1981-ben jelent meg, Nagy-Britanniában mind a mai napig eladási rekorder, megelőzve többek között a Beatles lemezeit is. Becslések szerint eddig világszerte több mint 300 millió Queen-lemezt adtak el.


Információ: MTI/APA


További érdekességeket talál Celeb-börze és bulvár hírek rovatunkban! Klikk IDE! 


Barangoljon Mozimánia és filmkritika rovatunk cikkei között! Kattintson IDE! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!