Bulvár

2009.10.28. 16:03

Kálloy Molnár Péter újra dalra fakadt

Második könnyűzenei CD-jét jelenteti meg Kálloy Molnár Péter. A Beugró című televíziós műsorból is jól ismert színész-rendező legújabb pop-rock albuma Pesti álom címmel november 7-én jelenik meg.

zaol.hu

Kálloy Molnár Péter a Beugró című televíziós műsornak köszönhetően napjaink egyik legismertebb színész-rendezője, aki korábban olyan filmekben működött közre, mint az Üvegtigris, a Kútfejek és a Papírkutyák, de a színházi munkái - Shakespeare Összes Rövidítve, Kövek a zsebben, Az ősember - ugyancsak hangos sikereket hoztak számára. A színész-rendező emellett énekesként is megállja a helyét, a Nő után című albuma másfél éve került a boltokba.

A Pesti álom című második nagylemezén Kálloy Molnár Péter történeteket mesél az édes bombanőről, a száz évvel ezelőtti körútról, a plázacicáról, a gyermekkorról, a felnőttkor gyerekességeiről, a szerelemről és a szakításról. A szövegekben költészet, elementáris erejű, olykor fanyar humor egyaránt megjelenik. A dalokban számos ismert zenész működik közre, a hangszerelést a gitáros Hrutka Róbert vállalta magára, dobokon Borlai Gergő, trombitán Fekete-Kovács Kornél, basszusgitáron Giret Gábor, zongorán Galambos Zoltán, csellón Kalmus Felicián, harmonikán pedig Orosz Zoltán játszik.

További zenei csemegéket talál zeneoldalunkon, kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik