Bulvár

2009.10.30. 09:38

Heath Ledger utolsó rapvideója a YouTube-on

Sydney - Felkerült pénteken a YouTube-ra a közel két éve elhunyt ausztrál színész, Heath Ledger utolsó videóklip-rendezése.

zaol.hu

A gyógyszer-túladagolás miatt tavaly januárban váratlanul meghalt sztár sydney-i garázsában forgatta le barátja, a rapper N,Fa Cause An Effect című számának videóklipjét. A No Fixed Abode címen is ismert szám az utolsó olyan rendezése, amely teljes egészében az irányítása alatt készült, közvetlenül a halála előtt.
   
N,fa korábban Nfamas néven futott be az ausztrál 1200 Techniques hip-hop banda tagjaként. Londonban született, de Ledger szülővárosában, Perth-ben nőtt fel, és még gyermekként barátkozott össze a későbbi filmsztárral.
   

A 28 évesen elhunyt Ledger, aki A sötét lovag-beli utolsó alakításáért tavaly posztumusz Oscar-díjat kapott, több zenés videót is rendezett rövid pályafutása során.
   
Utolsó játékfilmje, a The Imaginarium of Doctor Parnassus decemberben kerül a mozikba. Halálakor még folyt a forgatás, ezért a rendező, Terry Gilliam a vele készült felvételeket megtartva, új koncepcióban készítette el a filmet Johnny Depp-re és Colin Farrell-re osztva árván maradt szerepét.

" target="_blank"> Ide kattintva megtekintheti a videót!

Ezek is érdekelhetik