Bulvár

2009.09.08. 16:34

Borkülönlegességet neveztek el Csézy-ről és Koltai Lajosról

Eger - A hazai sztárvilág két ismert alakjáról, az énekes Csézy-ről, valamint a filmrendező-operatőr Koltai Lajosról nevezte el legújabb különlegességeit az egyik neves egri borászat.

Kassai Zsigmond

A két cuvée névadójának azért őket kérték fel, mert a borász szakemberek szerint a különleges italok ízvilága jól illeszkednek Csézy és Koltai Lajos karakteréhez. Az énekesnő és a filmrendező nevével fémjelzett borokat limitált szériában palackozzák, ezáltal azok nagyobb értéket képviselnek.


Csézy és Koltai Lajos

- Nagy tisztelője vagyok a jó magyar boroknak - mondta Csézy. - A közelmúltban zsűritagnak kértek fel egy borverseny során, azt is nagyon élveztem. Nagyon örülök neki, hogy rám esett a borászok választása, s nevemhez kötődik egy valódi nőt idéző, sejtelmes és izgalmas ízvilág. 

Csézy hozzátette: az ajándékba kapott palackok közül az elsőt a közelgő születésnapján nyitja ki, s talán Koltai Lajossal is tud majd koccintani. 


További érdekességeket talál Celeb-börze és bulvár hírek rovatunkban! Klikk IDE! 


Barangoljon Mozimánia és filmkritika rovatunk cikkei között! Kattintson IDE! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!