Bulvár

2009.08.10. 13:29

Az amerikai tinik kedvencei szörfölhettek: Robert Pattinson, Britney és Miley Cyrus lubickoltak a sikerben

ZH - Az Alkonyat vámpírrománcát tizenkétszer jelölték a "Teen Choice Award 2009" elnevezésű amerikai tinik által megszavazott sztrárparádéra. Ebből a főszereplő, Robert Pattinson tizenegyet el is vitt kollégáival együtt.

zaol.hu

Ez azt jelentette, hogy 11-szer tört ki a közönség ovációban.

Az amerikai 13-19 éves tinik idén ismét szavazhattak legkedveltebb sztárjaikra, filmjeikre és tv-sorozataikra. A díj pedig mindenki számára egy-egy spéci gördeszka volt. A deszkák, amik a világot jelképezik, vasárnap, Los Angelesben találtak gazdára. A vendéglátó a tinikedvenc Jonas Brothers volt, akik amellett, hogy öt díjat bezsebeltek, beizzították a színpadot.

A tinilányok kedvence, Zac Efron (21, „High School Musical“) sem távozott üres kézzel: három díjat kaszált!










A „Hannah Montana“ sztárja, Miley Cyrus (18) hat deszkával tért haza a legjobb vígjáték, színésznő, és a nyár legjobb slágere („Before the Storm“) kategóriában. 

Az a megtiszteltetés is őt érte, hogy átadhatta Britney Spears-nek (27) a show-bizniszben nyújtott kiemelkedő teljesítményéért járó díjat. Csakis Britney lehetett, aki 27 évesen egy deszkás életmű-díjat átvehetett...













Fotók: MTI

Forrás: bild.de


Olvassa el az Alkonyat kritikáját - kattintson a címre!
Alkonyat: trendi, érzelemdús, de vérszegény 
ZH - Stephenie Meyer amerikai szerző hisztérikus rajongással kísért könyvsorozatának, a Twilight-nak első filmadaptációja ugyanis nem horror, de még csak nem is fantasy vagy thriller, hanem romantikus tinifilm, s ha 14 éves gimis leányzó volnék, minden bizonnyal azt gondolnám, műfajában messze a legjobb.

Barangoljon Filmkritika rovatunk cikkei között - kattintson IDE! 


Alkonyat-fanok, figyelem! Robert Pattinson és Nikki Reed együtt? 
Los Angeles - Már pár hete felröppent az a pletyka, hogy az Alkonyat mozifilmből ismert két fiatal sztár egy párt alkot egy ideje, mikor egy közös szórakozást követően Nikki Reed, aki egyébként Rosalie karakterét alakítja a mozifilmben, reggelig nem távozott Robert Pattinson Los Angeles-i apartmanjából.
További részletekért klikk IDE! 


Csúszik az Alkonyat 2. forgatása?
USA - Ugyan a Twilight Saga következő részének a New Moon-nak, azaz az Újholdnak a kötete április 23-án jelenik meg Magyarországon, de a belőle készülő filmet már márciusban elkezdték forgatni a kanadai Vancouverben. 
Olvassa el ITT! 


Mégis előbb lesz az Alkonyat 2. - Újhold forgatása?
A május 25. és 30. között tervezett New Moon, azaz Újhold (Alkonyat 2.) olaszországi forgatását először a térségben előforduló heves földrengések miatt akarták elnapolni, ám most úgy tűnik, hogy éppen ellenkezőleg, előbbre hozzák. 
(klikk a címre)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!