Bulvár

2009.07.02. 11:49

Törőcsik Mari és Garas Dezső tiszteleg Demjén Ferenc előtt

ZH - Törőcsik Mari visszatért a színpadra, ráadásul egy teljesen rendhagyó produkcióban. Hogy a művésznő szerencsére jó egészségnek örvend, mi sem erősíti meg jobban, mint hogy elvállalta az MTV és a Coke Club felkérését, és duettet énekel Garas Dezsővel – Demjén Ferenc tiszteletére.

zaol.hu

Törőcsik Mari régen vállalt ahhoz hasonló felkérést, mint amire most készül: duettet énekel Garas Dezsővel, aki társa a Nemzeti Színházban. A művésznő nemrég esett át súlyos betegségen, és szerencsére teljesen felépült, ez tette lehetővé, hogy elfogadja a felkérést.

„Törőcsik Mari és Garas Dezső eddig még csak színházban énekeltek együtt. Sokan talán nem is tudják, milyen szép és kifejező hangjuk van. Csodálatos dolognak tartom, hogy a Nemzet Színészeit 2009-ben össze tudtuk hozni egy újabb duettre. Büszke vagyok rá, hogy olyanok tisztelegnek Demjén Rózsi előtt, akik maguk is ikonok a saját területükön” – árulta el Lévai Balázs, a Coke Club-MTV Icon művészeti vezetője.

Demjén Ferenc munkássága előtt sokan tisztelegnek majd a július 11-i koncerten, amelyen a közönség különleges feldolgozásokat hallhat – Rózsival együtt, aki páholyból figyeli, hogyan értelmezték újra életművének darabjait a hazai művészek. 

A dalt egy budapesti stúdióban vették fel.

- Sosem találkoztunk, de látom a tévében, hallom a dalait a rádióban, és olyan nekem, mintha személyesen ismerném. – mosolygott a nemzet egyik legnagyobb színésznője. - Nem tudom, hogy sikerült a dal, de elénekeltük Dezsővel… Elvállaltam, mert Lévai Balázs kért fel, őt pedig nagyon szeretem. Bátor vállalkozás, hiszen Rózsinak hatalmas, „irgalmatlan” hangterjedelme van. Élőben nem is mertem volna bevállalni, de így, felvételről talán megbocsájtják nekünk. Minden szépet és jót kívánok ezúton is Demjén Rózsinak – talán megbocsájtja nekem,hogy én is így szólítom.

- Kétségtelen, hogy Rózsi a hazai dalszerzők egyik legnagyobb ikonja. Két okból is szívesen veszek részt a Coke Club-MTV Icon programban, egyrészt szeretem ezt a dalt, másrészt nagyon örülök, hogy együtt énekelhetek Marival. - mesélte Garas Dezső. 

A Demjén munkássága előtt tisztelgő siófoki Coke Club - MTV Icon koncerten július 11-én hallható a Várj, míg felkel majd a nap című sláger. 


IDE kattintva barangoljon a celebek világában! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!