Bulvár

2009.05.05. 12:40

Leia hercegnő és Han Solo összeházasodott!

London - George Lucas csillagháborús filmvilágához tökéletes hűséggel kelt egybe ismét egy pár Nagy-Britanniában: a menyasszony Leia hercegnőnek öltözött, vőlegénye Han Solónak.

zaol.hu

Volt már ilyen, szűk egy évvel ezelőtt hasonló öltözékben és szereposztásban fogadott egymásnak örök hűséget egy másik pár is. A mostani változatban Leia 39 éves, Han 41 - így bőven kinőttek már a gyerekkorból, de nagyon szeretik még mindig a Star Wars-filmeket. 

A szertartáson az eskü szövege a következőre módosult: "Ígérem, hogy megóvlak a szénbefagyasztástól (ez Han Solóval történt a filmben), a sötét oldaltól a hipertéren át a galaxis legtávolabbi zugáig" - idézte a párt a Daily Telegraph című brit lap.
    
Az esküvő május 4-én volt, hogy időszerű legyen a May the fourth be with you (május negyedike legyen veled) mondás. 
Ez igencsak hasonlóan hangzik a May the force be with you (az Erő legyen veled) búcsúzáskor használt mondathoz, amely jó párszor elhangzik a Star Wars-filmekben.

A násznép is kitett magáért: mindannyian "sztárvórszosoknak" öltöztek. 
    
A tavalyi Leia-Han frigy 29 éves ara és 33 esztendős vőlegény között köttetett. Ők is szeretik a Star Wars-filmeket, de nem fanatikusan rajonganak értük. Hogy esküvőjüknek mégis ilyen változatot választottak, annak elsősorban az volt az oka, hogy nem akartak szokványosat. Násznépük körében akadt szőrmók Chewbaccának öltözött vendég, egy Obi Wan Kenobi és jó pár birodalmi harcos. A lakodalmon a pár nem nyitótáncra perdült, hanem fénykardpárbajra, amelyhez leoltották a világítást. 
Ez a pár is eredetileg május 4-én akarta kimondani egymásnak az igent - a May the fourth be with you mondat miatt -, de aztán mégis inkább "eltolták" a dolgot megismerkedésük pontosan 8. évfordulójára, és pár nappal később keltek egybe.


Forrás: MTI 



Kapcsolódó cikkünk: 

A Csillagok háborúja forgatási helyszínén jártunk (exkluzív fotókkal)
Tunézia - Réges régen, egy messzi-messzi galaxisban együtt izgultunk, hogy Luke Skywalker Jedi-lovaggá váljon, Leia hercegnő és Han Solo összejöjjenek, Darth Vader megjavuljon és a Galaktikus Birodalom császára elbukjon. Pedig a kezdet egy sivatagban kezdődött, a Tatooine bolygón, amelynek helyszínéül Tunézia szolgált... 
részletek» 




Még több információ a Csillagok háborúja sorozatról - klikk IDE!



Tunézia, Tunézia, te csodás!
Az afrikai kontinens északi részén elterülő Tunéziát tengeren mindössze 137 kilométer választja el Szicíliától, s a rohamosan fejlődő országban az élet minden területén érzékelhető az erős európai, főként francia hatás.
Ismerje meg Tunéziát - klikk IDE! 




Fotók: Kelemen Valéria

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!