Bulvár

2009.05.26. 07:10

Hátsó fertályukat mutogatták az apácának öltözött férfiak

Iraklió, Görögország - Bíróság elé állt az a 17 brit férfi, akik krétai nyaralásuk alkalmával apácaruhába öltözve szórakoztatták a strandolókat azzal, hogy ruhájukat fellebbentve mutogatták tangába bújtatott hátsó fertályukat; a bíróság azonban nem ítélte el a turistákat, mivel senki sem tanúskodott ellenük.

zaol.hu

A 18 és 65 év közötti férfiakat Malia népszerű üdülőhelyen vasárnap vette őrizetbe a rendőrség, az ügyész nyilvános magamutogatással és a vallási jelképek megsértésével vádolta a vicces kedvű briteket. 
    
"Apácának öltöztek és keresztet viseltek, de ruhájuk alatt tanga volt. Hátsó fertályukat mutogatták az embereknek, na meg mást is" - számolt be az esetről egy magát nem megnevező rendőr. 
    
A rendzavarók hétfőn már bíróság elé is álltak, ugyanabban a ruhában, amelyben letartóztatták őket. Iraklio taláros testülete azonban ártatlannak mondta ki a jómadarakat, mivel egy tanú sem akadt, aki ellenük vallott volna. 
    
A Görögországba látogató turisták 15 százaléka Nagy-Britanniából érkezik, a szigetországiak közül sokan ittas, több esetben erőszakos viselkedésükről váltak hírhedtté. Malia üdülőhelyen 2007-ben már felvonulást is tartottak a brit turisták ellen.


Forrás: MTI/Reuters

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!