Program

2019.03.01. 15:00

Jubileumi programmal érkezik Zalaegerszegre a Kalapács

Az elmúlt év egyik legjobb hazai rock­zenei albumát jegyezte az egykori Pokolgép- és Omen-énekes Kalapács József saját nevét viselő zenekara.

Gyuricza Ferenc

Weisz László, Sárközi Lajos és Kalapács József Fotó: Gyuricza/Zalai Hírlap

A tavaly tavasszal megjelent Örökfekete című nagylemez a tradicionális heavy metal irányzat legjobb pillanatait villantotta fel, nem véletlenül vált rövid időn belül a hazai rockrajongók egyik kedvencévé, de az év végi szakmai listákon is jól szerepelt. Aktuális turnéja során mégsem ennek az albumnak a dalaira alapoz a zenekar, ugyanis az énekes 2019-ben kettős jubileumot ünnepel. A hazai rockszíntéren ugyancsak mérföldkőnek számító Éjszakai bevetés című Pokolgép-album harminc, míg az egyik legjobb Kalapács-­nagylemez, az Apokalipszis tíz esztendeje jelent meg. A turné során ezen albumok dalaira épül a program, amelyet néhány hete Nagykanizsán mutattak be, holnap pedig a zalaegerszegi Atlantis Music Clubban fognak. A várhatóan este kilenckor kezdődő program vendége a szombathelyi Smoking Frog lesz.

Weisz László, Sárközi Lajos és Kalapács József Fotó: Gyuricza/Zalai Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!