Bulivan

2009.03.09. 16:29

A High School Musical Zac Efronja több milliós rajongótáborral büszkélkedhet

<b>ZH</b> - Nem kell sokáig töprengeni, milyen is egy a tinédzserkort alig maga mögött hagyott amerikai fiatalember. Elég <em>Zac Efronra,</em> a Szerelmes hang- jegyek (High School Musical) sztárjára gondolni.

zaol.hu

Ő ugyanis az American Boy megtestesítője, két apró különbséggel: míg ő a musicalre hajt, korosztályának tagjai inkább a hip-hopra vagy a rockra mozdulnak. Azonkívül a 21 éves Zac már most több mint három és fél milliós rajongótáborral büszkélkedhet. Az élete azonban nem nagyon különbözik a kortársaiétól. Nagyon szeret például bütykölni két régi járgányon, amelyeket a nagypapájától kapott ajándékba, egyelőre azonban a sok erőfeszítés ellenére sem indulnak be. Cicomázni és fényezni azonban állandóan lehet őket, így ifjú tulajdonosuk még jó ideig elbarkácsolhat rajtuk. Emellett imád szörfözni, hegyet mászni, golfozni és videojátékokkal múlatni az időt. 


Zac, a tinik bálványa


Zac célja, hogy népszerűsítse a musicaleket a fiatalok körében. Szerinte Gene Kelly igazi zseni volt, s ezt tudatosítani kell a tinédzserekben is.

A szerelem is fiatalon talált rá. Még a Szerelmes hangjegyek szereplőválogatásán ismerkedett meg kolléganőjével, Vanessa Anne Hudgens-szel. 


Vanessa és Zac

Kapcsolatuk rövidesen egy botrány miatt az újságok címlapjára került. Zac állítólag meztelen fotókat készített a lányról, amelyek felkerültek az internetre. A prűd Amerika ezt nem vette jó néven, ám Zac karrierje nem sérült és az ifjú  sztár várhatóan tovább szárnyal, újabb szerepek várnak rá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!