Belföld

2016.11.24. 12:43

A nők nagyobb arányban keresnek szexpartnert

A három leggyakoribb ok a szolgáltatás igénybevételére a párkapcsolati szexuális elhanyagolás, az egyedüllét vagy csupán a kalandvágy.

Azt hitték ez csak a férfiakra jellemző? Nos, a Szexrandi felméréséből az derült ki, hogy bizony a nők nagyobb arányban keresnek meglévő párkapcsolatuk mellé szexpartnert, mint férfitársaik. Ráadásul míg a férfiak inkább hosszabb távra keresnek partnert, addig a nők ehelyett az egyszeri alkalomban hisznek, ami – ha kellemes az élmény – hosszú távú kapcsolattá is fejlődhet.

Talán ennél is érdekesebb, hogy hogyan néz ki a gyakorlatban az ismerkedés egy olyan weboldalon, ahol mindenki kizárólag szexpartnert keres. A statisztikák alapján reggel 7-8 óra között tartózkodnak a legtöbben az oldalon, azaz úgy tűnik, mintha munkába menet előtt még mindenki gyorsan bekukkantana az oldalra és leszervezné az esti, jobb esetben az ágyban végződő (vagy már eleve ott kezdődő) randit. De mielőtt azt gondolnánk, hogy ezzel vége a napi aktivitásnak, meg fogunk lepődni! A szexre éhes magyar ugyanis munkahelyéről és általában az ebédet követő időszakban, 14-15 óra között is igen aktív, ha alkalmi partner kereséséről van szó. Este ugyan még van egy kisebb kiugrás az oldal látogatottságában 19-20 óra között, de a reggeli csúcsot ez már meg sem közelíti. Sőt, este 22 óra után már fele annyian sem keresnek szexpartnert, mint reggel vagy napközben.

Ezek is érdekelhetik