Belföld

2015.10.31. 17:58

Halálos gázolások a fővárosban

Budapest - Egy motoros gázolt halálra egy férfit a VII. kerületben, az Erzsébet körúton. A XVI. kerületben egy személyautó ütött el két idős nőt. Az egyik nő a helyszínen életét vesztette.

Motoros gázolt halálra egy férfit a fővárosban

Halálra gázolt szombaton egy férfit egy motoros a főváros VII. kerületében, az Erzsébet körúton - közölte a rendőrség a honlapján.

A baleset a Király utca és a körút kereszteződése közelében történt, a motorkerékpáros eddig tisztázatlan körülmények között gázolta el az úttesten áthaladó 61 éves férfit, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe - írták a police.hu oldalon.

A motort vezető férfit és utasát a mentők kórházba vitték - tették hozzá.

Rendőr helyszínel az Erzsébet körúton, miután egy motoros halálra gázolt egy férfit egy kijelölt gyalogátkelőhelyen 2015. október 31-én.  A balesetben a motor vezetője és utasa is megsérült, őket a mentők kórházba vitték. MTI Fotó: Lakatos Péter

Halálra gázoltak egy idős nőt a fővárosban

Halálra gázoltak egy idős nőt szombaton a főváros XVI. kerületében - közölte a rendőrség a saját honlapján. A police.hu-ra feltett közlemény szerint az autós eddig tisztázatlan körülmények között két idős nőt ütött el a Szabadföld úton. Egyikük olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Ezek is érdekelhetik