Belföld

2014.04.22. 08:04

Egy kamion és három személyautó ütközött össze az M5-ös autópályán

Egy kamion és három személyautó ütközött össze az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kecskemét közelében kedden délelőtt, a balesetben az egyik autó felborult - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-t.

Baleset helyszíne az M5-ös autópályán Lajosmizse határában, a Budapest felé vezető oldalon, ahol egy kamion és három személyautó ütközött össze 2014. április 22-én. A balesetnek csak könnyebb sérültjei vannak. MTI Fotó: Ujvári Sándor

Hürkecz Zoltán közleménye szerint a baleset eddig tisztázatlan körülmények között történt, melyben többen könnyebben megsérültek.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán egy kamion és három személygépkocsi ütközött össze, a balesetben az egyik autó felborult.

A műszaki mentést, a járművek áramtalanítását a kecskeméti hivatásos és a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók végezték. Egy sávon már korábban megindult a forgalom.

Oldalára borult kamion az M5-ös autópályán Lajosmizse határában, a Budapest felé vezető oldalon 2014. április 22-én. A jármű három személyautóval ütközött össze, a balesetnek csak könnyebb sérültjei vannak. MTI Fotó: Ujvári Sándor

Ezek is érdekelhetik