Belföld

2013.07.11. 11:40

Halálos áramütéses baleset Nyíregyháza-Sóstóhegyen

Nyíregyháza - Két ember szenvedett áramütéses balesetet munkavégzés közben Nyíregyháza-Sóstóhegyen csütörtökön, az egyikük a helyszínen meghalt, a másik embert súlyos sérüléssel mentőhelikopter szállította kórházba - közölte Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

MTI

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ügyeletének tájékoztatása szerint a baleset a városrész Nyírség utcájában történt, egy emelőkosaras gépjárművel végzett munka közben.

Mentők és tűzoltók Nyíregyháza-Sóstóhegyen, ahol két ember szenvedettáramütéses balesetet egy emelőkosaras járművel végzett munka közben 2013. július 11-én. Az egyik sérült a helyszínen meghalt, a másik embert súlyos sérüléssel szállították kórházba. MTI Fotó: Taipusz Attila

A helyszínre a nyíregyházi tűzoltókat is riasztották, ők az áramszolgáltató cég, az E.ON Zrt. szakembereivel és a rendőrséggel együttműködve hozták le a sérülteket az emelőkosárból, de az egyik munkáson már nem lehetett segíteni, ő életét vesztette.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata későbbre ígért tájékoztatást a baleset körülményeiről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!