Belföld

2010.11.09. 13:53

Eltűntként keresték, de a pincébe ásták el holttestét

Eltűntként keresték azt a 40 éves abai férfit, akinek a holttestét saját háza pincéjében találták meg; a vele egy házban élő egyik fiútestvérét és annak nőismerősét gyanúsítottként őrizetbe vették - közölte a rendőrség kedden az MTI-vel.

MTI

A férfi eltűnését a húga jelentette be október elsején a székesfehérvári rendőrkapitányságon. Elmondta, hogy testvérét augusztus vége óta nem látták, pedig nem volt rá példa, hogy "szó nélkül" eltűnt volna - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
   
A bejelentést követően a nyomozók adatgyűjtést végeztek, hétfőn pedig közigazgatási szemlét folytattak le az eltűnt lakóhelyén. A szemle során a ház pincéjének földes padlója alatt elásva megtalálták a férfi holttestét. A megállapítás szerint halálát bűncselekmény okozta - tette hozzá R. Szabó Ágnes.
   
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság forrónyomos szolgálata előállította a férfivel egy házban lakó fiútestvérét, s annak nőismerősét, akik a gyanúsítás szerint szerelemféltés miatt végeztek az áldozattal. Azt, hogy a bűncselekmény elkövetésében milyen szerepe volt a két gyanúsítottnak, még vizsgálják.

Ezek is érdekelhetik