Belföld

2010.05.13. 14:03

Zakó László, a Jobbik Zala megyei elnöke a sportbizottság alelnöke lehet

A Jobbik Staudt Gábort, a párt etikai és fegyelmi bizottságának elnökét jelöli az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága elnökének.

MTI

Novák Előd, a Jobbik alelnöke csütörtökön az MTI-nek elmondta: a párt parlamenti frakciója Sneider Tamást, a Jobbik alelnökét javasolja az ifjúsági, szociális, családügyi és lakhatási bizottság vezetőjének.
   
Az ellenzéki pártok között kedden született megállapodás értelmében a Jobbik két parlamenti bizottságot vezethet, illetve további hat testületbe jelölhet alelnököt.
   
A Jobbik-frakció csütörtöki döntése értelmében Gyüre Csaba, a Jobbik alelnöke az alkotmányügyi; Pősze Lajos, a párt szakmapolitikai igazgatója a gazdasági; Apáti István mátészalkai képviselő az önkormányzati; Gyenes Géza, a Jobbik egészségügyi kabinetjének elnöke az egészségügyi; Gyöngyösi Márton, a párt korábbi külügyminiszter-jelöltje a külügyi és határon túli magyarok; Zakó László, a Jobbik Zala megyei elnöke a sportbizottság alelnöki tisztségét töltheti be.
    A Jobbik-frakció megerősítette, hogy Balczó Zoltánt, a Jobbik alelnökét jelöli az Országgyűlés alelnökének, míg parlamenti jegyzőnek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!