Belföld

2010.03.09. 15:19

Választás 2010: megvertek egy nőt Gádoroson

Bántalmazták azt a nőt, aki a szemtanúja volt annak, hogy leeresztik a gádorosi MSZP-elnök gépkocsijának a gumiját - tudta meg az MTI kedden. A rendőrség garázdaság vétsége miatt ismeretlen tettes ellen eljárást indított.

MTI

Az eset hétfő este történt, amikor a Békés megyei település közösségi házában Varga Zoltán önkormányzati miniszter, illetve a térség országgyűlési képviselőjelöltje lakossági fórumot tartott. 
   
A helyi szocialista pártelnök autójának gumiját egy gádorosi férfi eresztette le, s egy arra kerékpározó nő ezt szóvá tette. A szóváltás során a férfi többször arcul ütötte a szemtanút, s közben hangosan szidta a kormányzópártot.
   
A sértett, aki könnyebb sérüléseket szenvedett, nem kívánt feljelentéssel élni, ám a helyi szocialisták elnöke az MTI értesülései szerint feljelenti a bántalmazót a rendőrségen.
   
Albert István, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a helyi körzeti megbízott még hétfő este a helyszínen tájékozódott az eseményekről, majd kedden az illetékes békéscsabai rendőrkapitányság - bár ismeri a bántalmazót - egyelőre ismeretlen tettes ellen, garázdaság vétsége miatt indított eljárást.



Választás 2010  - Lapozzá át vonatkozó dossziénkat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!