Belföld

2010.03.17. 12:08

Bordélyházat számoltak fel a rendőrök

Miskolc - Bordélyházat számoltak fel a rendőrök a Borsod megyei Bogácson; a gyanúsítottakat a rendőrség őrizetbe vette, a bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat.

MTI

Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője elmondta: a mezőkövesdi rendőrkapitányság és a Borsod megyei rendőr-főkapitányság felderítő osztályának nyomozói állampolgári bejelentés alapján tartottak házkutatást a bogácsi ingatlanban. Az akció során lefoglalt bizonyítékok alapján az épületben feltehetően valóban  bordélyház működött - tette hozzá.
   
"A piroslámpás házat üzemeltető házaspárral szemben a mezőkövesdi rendőrkapitányság üzletszerű kéjelgés elősegítésének minősített esete miatt folytat eljárást", a gyanúsítottakat a rendőrség őrizetbe vette, egyben kezdeményezte előzetes letartóztatásukat, amit a bíróság elrendelt.
   
Az ügyben folytatódik a nyomozás, ezért a rendőrség az ügy részleteiről csak később ad tájékoztatást - közölte a helyettes szóvivő.
   
A Büntető Törvénykönyv szerint, aki bordélyházat tart fenn, vagy annak működéséhez anyagi eszközöket szolgáltat, öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!