Belföld

2010.01.22. 06:05

A Facebook a politikában?

Négy SZDSZ-es parlamenti képviselő - Bőhm András, Geberle Erzsébet, Hankó-Faragó Miklós és Horn Gábor - már biztosan nem lesz rajta az MDF (SZDSZ-el közös) választási listáján. A politikusok mindezt a Facebook közösségi oldalon közölték - ismerteti a Népszabadság.

zaol.hu

A Facebookon egy héttel ezelőtt létesült egy "Nem leszek rajta az MDF listán!" elnevezésű oldal, amihez csütörtök estig 272-en csatlakoztak - köztük sok politikus.

A cikk szerint nehezen tudható be a véletlennek hogy országosan ismert (volt, illetve jelenlegi) SZDSZ-politikusok is csatlakoztak a csoporthoz. Köztük van Ungár Klára, az SZDSZ-ből kihajtott csíra, a Szabad Emberek Magyarországért - alapítója, Léderer András, az SZDSZ Új Generáció volt (a pártból már kilépett) vezetője, Dióssy László volt SZDSZ-képviselő, környezetvédelmi szakállamtitkár, Derdák Tibor és Rózsa Mihály szociológusok. A tagok között viszont sem MDF-es, de az MDF-el együttműködni kívánó "új SZDSZ"-es sem található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!