Belföld

2009.12.16. 10:28

Életveszélyben a csatornába zuhant autó sofőrje

A Sárvíz csatornába zuhant egy személyautó a 63-as főút Aba és Sárkeresztúr közötti szakaszán szerdán; a kihűlés közeli állapotban levő sofőrt a tűzoltók próbálják kiszabadítani.

MTI/AP

A mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták.

A kocsi feltehetően több órája zuhanhatott a csatornába, folyamatosan szivárog az utastérbe a víz, a gépkocsivezető kihűlés közeli állapotban van - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
   
Németh-Kész Mónika százados tájékoztatása szerint az érintett útszakaszon nincs lehetőség a forgalom elterelésére, ezért a rendőrség azt kéri: aki teheti, válasszon más útvonalat.

A havazás miatt egyébként több baleset is történt Fejér megyében. Az M6-os autópályán az iváncsai csomópontban megcsúszott egy kocsi, s egy műszaki hiba miatt veszteglő üzemanyag-szállító kamion hátuljába ütközött. A tartálykocsi üres volt, a személyautó vezetője a roncsba szorult, súlyos sérüléssel vitték kórházba.
   
Az M1-es autópályán, a 35-ös kilométernél egy kisteherautó és egy személyautó ütközött. Az elsődleges információk szerint a balesetnek egy sérültje van.

Fejér megyében sorozatban történtek a balesetek szerdán reggel. Olvassa el az összeállítást az fmh.hu-n!
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!