Belföld

2009.04.03. 13:03

Halálugrás a 15. emeletről: feljelentést tett, mikor elítélték

nincs nev

A 20 éves etesi férfi azért fordult a rendőrséghez, mert csütörtökön egy szórakozóhelyen megfenyegették és elvettek tőle ezer forintot - tudta meg az MTI. A feljelentő támadóját, egy 23 éves salgótarjáni férfit a helyszínen elfogták, őrizetbe vették, és zsarolás miatt indítottak ellene eljárást. 

A sértettről azonban az adatok egyeztetése során kiderült, hogy éppen aznap elfogatóparancsot adott ki ellene a Nógrád Megyei Bíróság. Az etesi férfit ugyanis korábban folytatólagosan elkövetett önbíráskodás miatt jogerősen 70 ezer forint pénzbüntetésre ítélték, és mivel ezt nem fizette be, a bíróság 200 napi fogházbüntetés letöltésére változtatta az ítéletet. 

A férfi azt mondta a rendőröknek, hogy salgótarjáni tartózkodási helyén be tudja mutatni a befizetett csekket, ezért két járőr odakísérte. A csekk azonban nem került elő, így visszaindultak a rendőrségre. Amíg a 15. emeleten a liftre vártak, a 20 éves férfi minden előzmény nélkül kiugrott a nyitott ablakon, és az esést követően belehalt sérüléseibe.

Ezek is érdekelhetik