Belföld

2007.10.11. 15:26

Gazdájára vár a Polo

Sportos, dinamikus, impozáns, markáns és biztonságos - így jellemzi lapunk nyereményautóját a kereskedő. A Volkswagen Polo már első pillantásra is hatásos vezetési élményt sugall.

Tódor Tamás

Szerdán Zalaegerszegre érkezett lapunk Autós akciójának nyereménye, a vadonatúj Volkswagen Polo, melyre a november 8-i számítógépes sorsoláson lapunk régi és új előfizetői egyaránt esélyesek. A kocsi lakkfekete színű, noha eddigi képeinken világoskék változatban láthatták olvasóink, s látják még mai mellékelt ismertetőnkben is. Fontos hangsúlyozni, hogy a kocsi tulajdonosa azok közül kerül ki, akik már legalább negyed éve előfizetői lapunknak (akár havonta, akár negyedévente fizetik az újságot), vagy most lépnek a Zalai Hírlap széles olvasótáborába, mégpedig úgy, hogy legalább negyed évre megrendelik az újságot.

- Az ötfokozatú kéziváltós Volkswagen Polo már első pillantásra is dinamikus vezetési élményt sugall - jellemezte a nyereményautót Tóth József, a lapunkkal üzleti kapcsolatban álló megyeszékhelyi Göcsej Autóház értékesítési vezetője.


Mint a szakember elmondta, a Volkswagen jövőbe mutató stílusjegyeket teremt új formájú orr-részével, a V-alakú hűtőrács pedig a Polo egyediségét hangsúlyozza ki.

- Szembetűnőek az aerodinamikus külső tükrök a beépített irányjelzőkkel, melyek még nagyobb biztonságot jelentenek minden sávváltásnál - folytatta Tóth József. - Példaértékű felszerelést jelent a komfort irányjelző, mely a kapcsolókar megnyomásával lép működésbe és automatikusan háromszor villog.

A Volkswagen Polo - a zavartalan vezetés érdekében - számtalan rendszerrel garantálja a biztonságot. Az átfogó biztonsági csomag részét képezik a vezető- és utasoldali légzsákok. Az ABS megakadályozza, hogy fékezésnél blokkoljanak a kerekek, míg a komfort-fékasszisztens rövid pedálúttal és gyorsan fogó fékekkel segíti a biztonságos vezetést. A fiatalabb utasok számára nagyobb biztonságot jelentenek a hátsó ülésnél található rögzítőszemek, melyek két gyerekülés be- és kiszerelését is lehetővé teszik. 

Rendelje meg a Zalai Hírlapot itt!

Ezek is érdekelhetik