Alibánfa

2010.03.08. 09:50

Tucatnyian versengtek Alibánfán

Március 6-án, szombaton az alibánfai faluházban asztalitenisz-bajnokságot szerevezett a helyi Ifjúsági Klub vezetése. A versenyre tizenketten neveztek, így két hatos csoportban kezdődtek meg a küzdelmek.

Horváth László

A kora délutáni órákban randevúztak az alibánfai faluházban az asztalitenisz szerelmesei. Az Ifjúsági Klub vezetősége és tagjai úgy gondolták, hogy a szombat délutáni órákat is közösen fogják ezentúl eltölteni, ezért különböző rendezvényeket szerveznek, melyre szívesen várják a község lakóit. Március első szombatján asztalitenisz-versenyt rendeztek, március 16-án a sakk és a malom kedvelőit várják.

A két hatos csoportban zajló küzdelmek után az első kettő helyezett jutott tovább, majd keresztbejátszás során dőlt el, hogy ki jut a fináléba. A döntőt - igen nagy csatában - Németh Ádám nyerte, miután legyőzte ifj. Magyar Jánost. Németh Dániel szervező, a verseny végén díjakat, okleveleket, emléklapokat adott át a versenyen résztvevőknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!