Fidesz-KDNP

2024.04.22. 15:44

Pár óra alatt összegyűjtötték az ajánlásokat Nagykanizsán

Pár óra alatt sikerült összegyűjteni a szükséges ajánlásokat a június 9-i önkormányzati választásokhoz - jelentette be hétfőn reggel Balogh László, a Fidesz-KDNP nagykanizsai polgármesterjelöltje.

Pásztor András

Balogh László az összegyűjtött ajánlásokkal

Fotó: Gergely Szilárd

Balogh László elmondta: ő és csapata a hétvégét az ajánlások összegyűjtésével töltötte, a szükséges mennyiség már szombat délelőtt rendelkezésre állt.

- Valójában a szükséges ajánlások közel háromszorosát sikerült összegyűjteni, de nem állunk le, mert szeretnénk minden választópolgárral személyesen is találkozni - mondta Balogh László, aki hozzátette: az ajánlások gyűjtése alkalmával jó volt tapasztalni azt a sok pozitív visszajelzést, amit kaptak az emberektől. - Úgy gondolom, a kanizsaiak tudják, hogy mi a tétje a június 9-i választásnak, aki ugyanis békét akar, az ránk szavaz. A közgyűlési többség megszerzése a város fejlődése szempontjából is kiemelten fontos, meggyőződésem, hogy Nagykanizsának olyan vezetésre van szüksége, mely képes a kormánnyal való együttműködésre. Reményeim szerint többségben erősebben tudjuk képviselni a város érdekeit - fogalmazott Balogh László.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában