Rendőrségi összefoglaló

2024.04.22. 12:30

41 feljelentés, 242 bírság és 4 ittas sofőr a hétvége mérlege

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a szolgálatban lévő állomány 13 főt fogott el, akik közül négy személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, kettőt pedig az ellenük kiadott körözés alapján. A zalai járőrök hat főt állítottak elő, közülük négyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

Zaol.hu

Szabálysértési feljelentéssel 41 alkalommal éltek a zalai rendőrök, helyszíni bírságot 155, míg közigazgatási bírságot 87 alkalommal szabtak ki, engedély nélküli vezetés miatt két személlyel szemben indítottak eljárást.

Négy ittas járművezetőt ellenőriztek a rendőrök. Egyikőjük vasárnap hajnalban Nagykanizsán, a Kisfaludy utcában közlekedett személyautóval. Kiderült, hogy az 54 éves horvát állampolgárságú férfi alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt, ezért vele szemben büntetőeljárás indult, vezetői engedélyét pedig elvették, írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában