ZTE KK

2014.06.30. 18:58

Gyertyagyújtás Polster Péter emlékére

A Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabda csapatának vezetése hétfőn este közleményben tudatta, hogy a szombaton, gyógyíthatatlan betegségben elhunyt masszőre, Polster Péter emlékére szerdán 20.30 órától gyertyás megemlékezést tart a Városi Sportcsarnok előtt.

Kerkai Attila

A ZTE KK masszőre, Polster Péter hosszan tartó betegség után szombaton, 48 éves korában hunyt el. Az egykori kiváló kosaras, 1984-ben került a ZTE együtteséhez, mellyel kétszer is bajnoki címet szerzett, később játszott az Albacompban , s a fehérváriakkal is bajnokságot ünnepelhetett. Visszatérve Egerszegre, 2004-ben kezdett el masszőrködni, s a ZTE KK mellett a ZTE NKK valamint a válogatottnál is dolgozott ebbéli minőségében.

A ZTE KK szerda este megemlékezést szervez Polster Péter emlékére, s mint a klubnál elmondták, mindenkit várnak 20.30-tól a Városi Sportcsarnok főbejárata elé leróni kegyeletüket a mindenki által szeretett sportember tiszteletére.

A zalai sporttársadalom is megrendült a halálhírre, Török Róbert, a ZTE NKK technikai vezetője mint egykori csapattárs és régi barát is gyászolja őt.

- Nagyon jó barátságban voltam Petivel, nehéz is bármit mondani most - hallottuk Török Róberttől. Úgy tudnám kifejezni, hogy nagyon sok jó volt benne, és egy remek ember távozott közülünk. Imádtam a humorát az élethez való viszonyát és egyszerűen nem hiszem, hogy volna olyan ember, aki ne szerette volna őt. Közben szorgalmas is volt, s emlékszem, amikor együtt kosaraztunk, sokszor edzett pluszban, hogy még jobb legyen, masszőrként pedig folyamatosan képezte magát, hogy miként tudna még többet segíteni a játékosoknak. És hozzáteszem, rendkívül erős volt, hiszen nagyon sok nehézségen ment keresztül...

A szerda esti megemlékezésre azt kérik a szervezők, hogy mindenki vigyen magával egy szál gyertyát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!