Zalakaros

2014.02.26. 12:25

Zalakaros és Térsége Labdarúgó Kupa

Zalakaros - A közelmúltban rendezte meg a közösségi ház a hagyományos Zalakaros és Térsége Labdarúgó Kupát, melyet a kistérségek megalakulásával kezdtek el szervezni.

Horváth-Balogh Attila

 

A győztes nagyradai csapat, Szabados Gyula, a Zalakaros, Németh Zoltán, a Zalakomár csapatkapitánya, a gólkirály Anda Roland, a legjobb mezőnyjátékos Csöndör Zoltán (hiányzik a felvételről a legjobb kapus Kiss János), és a díjakat átadó Novák Ferenc, a házigazda fürdőváros polgármestere (Fotó: Stégli János)

A sportrendezvény iránt van igény, ezért a közigazgatási rendszer átszervezése, a kistérségek kvázi kiüresedése után is február a torna ideje. Az a szervezők célja, hogy játéklehetőséget biztosítsanak a térség kisebb településein élő amatőr labdarúgóknak, valamint hogy lehetőségük legyen a felkészülésre és az összekovácsolódásra a megyei harmadosztályban szereplő csapatoknak még a szezon kezdete előtt.

A kupán ezúttal hat csapat szerepelt. A legjobb csapatnak Nagyrada bizonyult, másodikak lettek a házigazdák, a zalakarosiak, harmadik pedig Zalakomár gárdája. A gólkirályi címet a nagyradai Anda Roland érdemelte ki, a legjobb mezőnyjátékos Csöndör Zoltán, a Szabadics Kft. labdarúgója lett, a legjobb kapus címet a Zalakaros játékosa, Kiss János nyerte el. A díjakat Novák Ferenc polgármester adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!