Zalaegerszeg

2014.07.04. 17:35

Balaicz Zoltán a Fidesz polgármester-jelöltje

Zalaegerszeg - A Fidesz-KDNP zalaegerszegi polgármester-jelöltjeként Balaicz Zoltán indul az őszi önkormányzati választáson jelentette be tegnap Vigh László országgyűlési képviselő, választókerületi elnök.

 

- Tisztességes választási eljáráson vagyunk túl - összegzett Vigh László. Úgy fogalmazott, ezután is jó kezekben lesz a város, megválasztása esetén Balaicz Zoltán és stábja mindent megtesz érte.

Balaicz Zoltán elmondta, megtiszteltetés, hogy a párt helyi és országos szervezetei is úgy döntöttek, őt indítják az őszi választáson. A 36 éves, zalaegerszegi politikus 2002 óta tagja a Fidesznek. Hangsúlyozta: nem lehet más a feladat, mint hogy a következő uniós ciklusban a megszerezhető gazdaságfejlesztési, vállalkozásfejlesztési források minél jobb kihasználásával egyre több munkahelyet teremteni, és a meglévőket megőrizni. Bemutatta Bali Zoltánt, kampányfőnökét, és köszönetet mondott Gecse Péter önkormányzati képviselőnek az előző két kampányban végzett munkájáért. Hozzátette: megválasztása esetén alpolgármesterként számít rá.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!