Zalaegerszeg

2014.03.13. 18:25

Az SMS partnerként tekint mindenkire

A megye több városában kampányrendezvényt, Zalaegerszegen pedig programismertető sajtótájékoztatót tartott csütörtökön az SMS (Seres Mária Szövetségesei) jelölőszervezet.

Horváth A. Attila

A párt névadója és országos listavezetője, Seres Mária elmondta: a választásokon olyan képviselőjelölteket indítanak, akik sikeresen végzik munkájukat a hétköznapokban, s akik a jó gyakorlatokat országos szinten is érvényre tudják juttatni. Az SMS elvei szerint a képviselőnek nem pártérdeket kell követnie, hanem az a feladata, hogy folyamatosan tartsa a kapcsolatot a választókkal, és közvetítse kéréseiket, problémáikat a döntéshozókhoz.

Seres Mária (balról) és Tóth István Jánosné a sajtótájékoztatón (Fotó: Pezzetta Umberto)

Az SMS mindenkire partnerként tekint, senkit nem tart ellenségének, és a saját programjával, nem mások lejáratásával foglalkozik, tette hozzá.

Seres Mária arról is szólt, hogy nem választókerületekben, hanem országos viszonylatban gondolkodnak, s egyebek közt a gyógy-, valamint a vallási turizmus fejlesztésében látnak kitörési lehetőséget. Tóth István Jánosné képviselőjelölt hangsúlyozta: azt is fontosnak tartják, hogy az önkormányzatok közt legyen érdemi párbeszéd, a települések koordinálják egymással munkájukat.

Az SMS Zala megye 1. számú választókerületében Tóth István Jánosnét, a 2. körzetben Szarvas Istvánt, a 3. körzetben Sándor Józsefet indítja képviselőjelöltként az országgyűlési választásokon.

 

)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!