Zalaegerszeg

2011.06.26. 15:28

Őrző-védők családi napja a csácsi arborétumban

Ismerős operett dallama töltötte be a teret, miközben a kétfős csapatok már a tojásdobó versenyre készültek. Mások, kollégáikkal beszélgetve, egyszerűen csak jól érezték magukat.

Varga Lívia


Az idő kicsivel talán hűvösebb volt az ilyenkor megszokottnál, ám ez senkinek nem szegte kedvét a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Zala Megyei Szervezetének szombati rendezvényén.

- Második alkalommal szerveztük meg a családi napot, amire a megye minden részéből érkeztek kollégák - bocsátja előre Horváth József elnök. - Célunk az összetartás erősítése, s hogy a sok munka után picit felszabadulhassanak a kollégák.

Kora délutánig több mint 350-en látogattak ki az egyébként egész napos,  programokban bővelkedő családi napra. Volt, aki tizedmagával érkezett.

 

Németh János vagyonőr, aki a szervezésből is kivette részét, már reggel hétkor kint volt az arborétumban, kollégáival ugyanis pacalpörköltet készített, s később a tojásdobáló versenyben is részt vett.
Láthatóan mindenki jól érezte magát. A Hevesi-színház művészei, Hertelendy Attila és Foki Veronika által előadott dalcsokor csak fokozta a közönség  hangulatát, amelyet később Mutyi bohóc, Viola Attila bűvész, az Albartosz táncegyüttes, valamint a Speed kötélugrók tartottak szinten.

Jövőre pedig jön a folytatás, mégpedig  a Miss Security versennyel összekötve, idén ugyanis a zalaegerszegi Lakiné Nagy Tímea nyerte el a címet, s ezzel a zalai szervezés jogát. Ő szintén ott volt a családi napon, s a már oly' sokat emlegetett tojásdobáló versenyen is indult.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!