Tudomány

2014.03.20. 15:00

Átírta Newton-t: Tóth László szerint forradalmi a felfedezés

Tóth László üzemmérnök azt állítja, hogy olyasmire jött rá, ami forradalmasítja az űrkutatást és a jövő űrjárműveit. Erről nemrég előadást is tartott a a Budapesten megrendezett Ufó- és Energetikai Kongresszuson.

Horváth-Balogh Attila

 

Tóth László szerint ez a tudás mindig is velünk volt, de a tudósok eddig valamiért elmentek mellette.

– Ha egy tudományokkal foglalkozó ember lát egy ufót, a legtöbb esetben nagyon óvatosan nyilatkozik róla – bocsátotta előre. – Miért is? Mert az egyetemen nem tanítottak neki erről semmit, nincs a mozgására semmilyen törvényszerűség, tehát mai tudásunk szerint nem létezhet! És valóban, ki hallott már olyat, hogy van egy repülő tárgy, ami saját erejéből, önállóan, mindenféle rotor, légcsavar, turbina, illetve hang- és égéstermék kibocsátása nélkül képes a helyét változtatni? Aki látott már ufót – én már láttam – az tudja, hogy ez márpedig így van. Ez azonban abszolúte nem illeszkedik civilizációnk egyik legnagyobb géniusza, Newton első, második és harmadik törvényéhez. Ezeken alapszik egész világunk, az ipartól a repülésen át az űrkutatásig. Pontosan úgy szól, hogy "Minden test megtartja nyugalmi helyzetét, vagy egyenes vonalú, egyenletes mozgását, amíg egy külső erő nem kényszeríti mozgásállapotának megváltoztatására." Ez alapján működik a rakéta, az ion-, a plazmahajtómű is. Ma már a japánok és az osztrákok is tudnak olyan eszközt készíteni, ami úgy változtatja helyét, mint az ufók – ennek működése azonban mint mondtam, nem írható le Newton I. törvényével, amihez ennek ellenére sem nyúltak hozzá a tudósok, mert vagy egyfajta tabuként kezelik, vagy egyszerűen csak megfeledkeztek róla. Én hozzányúltam, kibővítettem, csak egy félmondattal, de nagyon fontos félmondattal. Ezzel pedig így szól a törvény: "Minden test megtartja nyugalmi helyzetét, vagy egyenes vonalú, egyenletes mozgását, amíg egy külső erő nem kényszeríti mozgásállapotának megváltoztatására, kivéve, ha a testen belül, mint önálló inerciarendszeren belül mesterségesen belső erőket gerjesztünk."

Tóth László a jövő űrhajójának makettjével, mely az ősi hindu templomok, mint például a Kandárija Mahadéva-templom alapján készült. A férfi szerint a templomok és kódolt üzeneteik azt bizonyítják: fejlett civilizáció élt a Földön előttünk, mely képes volt űrutazásra. Fotók: Szakony Attila

Tóth László kifejtette: ez konkrétan azt jelenti, hogy egymásra merőleges tengelyek körül kell forgatni tömegeket, aminek hatására olyan erő keletkezik a rendszeren belül, ami mozgási energiává alakítható. Arról van szó, hogy nemcsak a villamos energiával meghajtott motorok tengelyére szerelt tömegek (forgótárcsák) forognak középpontjuk körül, hanem a motorok is pörögnek egy közös tengely mentén. Ez a kettős mozgás szüli azt az energiát, ami a mozgást lehetővé teszi a világűrben is – legalábbis szerinte.

A férfi készített egy űrhajómakettet is, elmondása szerint az indiai, khadzsurahói Kandárija Mahadéva-templom, (melyről úgy tudja, hogy az úgynevezett vimanák, azaz a hindu istenek "repülő szekerei" egyikeként tartja számon a hindu mitológia), aminek az oldalain rengeteg forgótárcsás szerkezet található. Hogy nézeteit alátámassza, Tóth László arról is beszélt: már az ókori hindu irodalom, a Rámájána Mahabharata is ír ugyanilyen formájú, szintén csendben mozgó repülő tárgyakról. Sőt, rajzokon ábrázolják őket, mint – ahogy arra az előbb már utalt – az istenek repülő eszközeit.

– A hindu templomoknak matematikai és fizikai üzenetei vannak, amelyek megfejthetők és ősi, a mainál magasabb színvonalú civilizációk létét bizonyítják, akik űrutazók voltak – jelentette ki. – Kőbe vésett űrjárműveik – ma templomaik – lemásolhatók és nyomdokaikba lépve meghódíthatjuk a Naprendszer bolygóit. A kongresszuson nagy sikert arattam, sokan megértették az álláspontomat, amit remélem, idővel a hivatalos tudomány is megerősít. Úgy vélem, rövid időn belül kozmikus klubot alapítunk és a lehetőségekhez képest benépesítjük Naprendszerünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!