Sport

2017.03.04. 20:35

A férfiak győztek, a nők 4:0 után vesztettek el egy pontot

A Szuper Ligában a nők már a rájátszásnál tartanak, a férfiaknál viszont idén sem lesz ilyen "műfaj".

Varga Andor

A bajnokság hétvégi fordulójában az egerszegi csapatok közül a ZTK-FMVas férfialakulata tegnap az előző fordulóban nagy bravúrt végrehajtó Ferencvárost fogadta. A fővárosiak Egerszegen is nyerni akartak. Lendületüket az első körben lefékezte a hazai csapat, amely két meccspontot biztosan bezsebelt és jelentős faelőnyre tettek szert. A második sorban dobóknál mindent megpróbáltak a vendégek, de csak az egykor a ZTK színeiben szerepelt Botházy révén sikerült újabb meccspontot szerezniük. A hazaiak győzelme értékesnek mondható. ZTK-FMVas- FTC 6:2 (3474:3423).

Járfás Szilárd 567 fával és pontszerzéssel járult hozzá a ZTK-sikerhez

A nőknél a rájátszás első fordulójában a hazai pályán bárkire veszélyes Ipartechnika Győr ellenfele volt tegnap a ZTE-ZÁÉV. A vendégek remekül kezdtek, négy meccspontot szereztek és mintegy 40 fás előnyre tettek szert. Biztos győztesnek látszottak, ám a házigazdák nem adták fel. Az utolsó két párnál megszerezték a két meccspontot, hátrányukat 42 fás előnyre fordították és döntetlenre mentették a találkozót. Győr-ZTE-ZÁÉV 4:4 (3377-3335).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!