Sport

2016.04.01. 16:06

ZTE NKK: Második meccs a Sopron ellen

Zalaegerszeg - A női kosárlabda-bajnokság rájátszásában a ZTE NKK szombaton 17 órától a negyeddöntő második mérkőzésén a Városi Sportcsarnokban fogadja a Sopront, mely már el is döntheti a továbbjutást.

Kerkai Attila

Nem nehéz megjósolni, hogy a szerdai, Sopronban lejátszott első találkozó után és a végeredmény (87-44-es hazai gyűzelem) ismeretében mely csapat a második felvonás esélyese. Nem a ZTE NKK a favorit.

- Harminc labdát eladni nagyon sok, ilyen teljesítménnyel nem lehetett szorosabb sem az első mérkőzés végeredménye - dohogott egy kicsit Gáll Tamás, az egerszegi női együttes szakvezetője az újabb csatájuk előtt. De a két csapat közti erőviszonyokkal persze ő is tisztában van. - Azt szeretném, ha a csapat kosárlabdázna a második mérkőzésen, és amit tud, azt jól csinálná. Ez a célunk. Remélem, a lányok is érzik, hogy ha nem is mi vagyunk az esélyesek, de azért a játék minősége is fontos. Sopronban elmaradtunk ettől, de itthon bízom benne, hogy másként lesz.

Ha mégis bekövetkezne a csoda, és nyerne a ZTE NKK, akkor kedden Sopronban rendeznék meg a harmadik találkozót. Vereség esetén - ami inkább valószínűsíthető - a későbbiekben a ZTE NKK az 5-8. helyért zajló helyosztókon lesz érdekelt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!