Sport

2014.08.05. 13:35

Ulti - Stifft Ferenc a Police-Olából a kártyajáték igazi mestere

Zalaegerszeg - Szenzációs zalai sikerrel ért véget a fővárosban a Magyar Ultisok Országos Egyesületének (MUOE) Mesterbajnoki Döntője.

Varga Andor

Gratuláció a győztesnek. A képen Muzslai Róbert, a MUOE elnöke, és Stifft Ferenc a két kupával. Fotó: Szalay István

A zalaegerszegi Police-Ola LSK ulti szakosztályának versenyzője, Stifft Ferenc megszerezte az első helyet a viadalon, és ezzel természetesen a 2014-es mesterbajnoki címet is. És a siker itt még nem ért véget, a folytatásban ugyanis megrendezték a Bajnokok Bajnoka Döntőt is, melyben az egerszegi kártyáson kívül a 2013-as országos bajnok játékos, valamint az úgynevezett alapítók bajnoka szerepelt. És Stifft Ferenc ebben az elit mezőnyben is a legjobbnak bizonyult.

– Friss bajnokként ez a bravúr alig valakinek sikerült az országban, hiszen játékosunk a győzelemmel a 2014-es Bajnokok Bajnoka címet is bezsebelte – újságolta boldogan Szalay István, az egerszegi ultis közösség vezetője. Hozzátette: a Police-Ola tagjai idén először vettek részt országos viadalokon, és máris számos szép sikert értek el. – Nagyon büszkék vagyunk még az Országos Csapatbajnoki Döntőben elért harmadik helyünkre, de ezenkívül is sok viadalon tettük le a névjegyünket jó játékkal. Reméljük, ez az eredményesség fennmarad a jövőben is. Erre ad reményt, hogy sok jó játékos tagja a szakosztálynak!

Ezek a jó játékosok pedig azóta ismét asztalhoz ültek hazai pályán, amikor a szakosztály bázisán, a Dózsa-klubban megrendezték a Göcsej Kupa 3., és a Tök-Ász Kupa 7. fordulóját.

A vetélkedésben a zalaegerszegi Winkler László végzett az élen, megelőzve a szintén helybeli Radics Árpádot, illetve a Gelséről érkezett Tislér Árpádot.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!