Sport

2014.08.13. 12:55

Sikeres sendo-ryu vizsgák Egerszegen és Kolozsvárott

Az elmúlt hetekben, két közös edzőtábort is szerveztek a sendo-ryu harcművészeti ág képviselői számára. Az elsőt még itt Zalaegerszegen, majd Kolozsváron találkoztak ismét a stílus elkötelezettjei.

Kerkai Attila

Zalaegerszegen, az Apáczai ÁMK-ban az idei nemzetközi tábor már a 24. sorszámot viselte, ami ugyanennyi esztendőt takar, így lassan negyedszázados hagyománnyá érik a sendo-ryu képviselőinek évenkénti találkozója. Az edzőtábor ezúttal is vizsgával zárult.

dr. Czégeni Árpád Attila átveszi 7. dant igazoló oklevelét (Fotó: a szerző)

A megmérettetésen sikeresen vizsgázta a stílis Zalaegerszegi, illetve pókaszepetki tagjai: Rácz Gergely (Zeg., 10 Kyu), Gulás Gergő (Zeg., 8 Kyu), Péterfi Anna Sára (Zeg., 8 Kyu), Koronczi Doroti (Zeg., 8 Kyu), Koronczi Fanni (Zeg., 5 Kyu), Barkó Mátyás (Pókaszepetkm 5 Kyu), Sziva Dominik (Pókaszepetk, 5 Kyu), dr. Molnár Gábor (Zeg., 5 Kyu), Gönczöl Csenge (Zeg., 1 Kyu), Nádai Márió Ádám (Zeg., 1 Dan), Orsós András (Pókaszepetk, 1 Dan). Ezt követően már Kolozsváron folytatódott az edzőtábor, amit a stílusalapító , a 10 danos nagymester, dr. Árus Imre irányított, az egerszegi dr. Czégeni Árpád Attila (6 Dan) közreműködésével. A táborban meghívott edzőként 4 napot oktatott Szénási Zsolt 8 danos nagymester, aki egy Las Vegas-i és egy szüli tábor között szakított időt a kolozsvári eseményre is.

Két hét után a stílus egerszegi képviselői közül Czégeni Árpád Attila megkapta a hetedik dan fokozatot is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!