Sport

2013.10.21. 17:55

Zalai kung-fu érmek Érdről és Budapestről

Keszthely - A küzdősportok keszthelyi képviselői a Pelso Kung Fu SE kilencfős csapata Érden kezdte az őszi versenyszezont és értékes helyezéseik mellé érmeket is szereztek.

Góth Imre

Az országos bajnokság második fordulójában résztvevők kvalifikálhatták magukat a magyar bajnoki döntőbe. Licsár Gergely két első helyet, Bianchini Ádám egy első és egy negyedik helyezést szerzett. Bianchini Bence bronz-, Nagy Anna ezüst- , Horváth Dorka bronzérmes lett, míg Horváth Erik és Csoba Attila negyedik, Lutár Levente ötödik, Vaska-Pothárn Ferenc pedig hatodik lett kategóriájában.

Bertalan Ákos (középen) sikeresen szerepelt tanítványaival. Fotó: Góth Imre

A budapesti rendezésű IMAF 14. Harcművészeti Világkupán a keszthelyiek két versenyzővel indultak. Bianchini Ádám a serdülő, míg Licsár Gergő a junior kategóriában bemutatott formagyakorlatukkal lettek ezüstérmesek.

– Nagyon ügyesek voltak a fiúk – mondta Bertalan Ákos mester –, s elégedett vagyok az eredményükkel. Ádám a Vajda-gimnáziumban, míg Gergő az Asbóth SZKI-ban tanul. Mindketten kisiskolás koruk óta a tanítványaim és remélem, hogy még szép sikereket érnek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!