Sport

2013.06.06. 15:54

Két kör után a PSLE vezet

Nagykanizsa - A Nagykanizsai Polgári Sportlövész Egylet szervezésében került sor a magyar-szlovén MK Liga idei második fordulójára.

Az első körhöz hasonlóan a Nagykanizsai PSLE puskásai megnyerték a csapat, valamint az egyéni számot is. A kilenc induló csapat közül a kanizsaiak 796 körös eredményükkel lettek elsők, megelőzve a PLE Zalaegerszeg (780 kör), és a 766 kört teljesítő szlovéniai SD Jezero Dobrovnik csapatát. A győztes együttes tagjai Horváth Károly, Horváth Szilárd és Szobolics János voltak.

Egyéniben Horváth Károly 275 körös eredménnyel bizonyult a legjobbnak 37 induló között, második helyezést Havasi Ferenc a PLE Zalaegerszeg versenyzője ért el 271 körös teljesítménnyel, harmadik pedig a Jezero Dobrovnik versenyzője, Jozef Babic lett (266).

A második forduló után összetettben a Nagykanizsai PSLE magabiztosan vezet, második a PLE Zalaegerszeg.

A nők kispuskás versenyében  Gróf Katalin (Gellénháza) 260 körrel a harmadik,   Pölöskeiné Hertelendi Erika (DKG) 257 körrel a 4. lett.

A standard puska 30 lövés fekvő számában a zalaiak helyezései:  3. Obermaier Nándor (Nagykanizsa) 276, 4. Havasi Ferenc (Zalaegerszeg) 272, 5. Németh Márk (Nagykanizsa) 267

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!