Sport

2011.03.29. 04:29

Simán nyert a csapat, de hibák még vannak

Az alsóházi rájátszás 2. fordulójában is itthon játszott és újra nyert a Kanizsa VSE, mely az OB I B-s férfi vízilabda-bajnokság záró szakaszában a 10. helyet igyekszik megkaparintani.

Benedek Bálint

 

Heat-Group-Kanizsa VSE I.-Egri VSC17-9 (3-1, 4-2, 4-3, 6-3)
Nagykanizsa. Jv.: Dodog, Rubos.

KVSE: Kiss - Dene 2, Puskás 2, Csóka 3, Korbuly 2, Kaszper 2, Fábry 1. Csere: Bajnogel (kapus), Gulyás 2, Bagaméri 1, Ulman 2. Edző: Szabó Gábor.


Gyors gólokkal kezdtek a kanizsaiak, s a nagy hazai lendület meglepte az egrieket, akik csak emberelőnyből tudtak válaszolni. A folytatásban is a hazaiak játszottak jobban, lefordulásaik igen veszélyesek voltak. Fordulás után a kanizsaiak behozhatatlan előnyre tettek szert, s kisebb védekezési hibáik sem veszélyeztették a vezetésüket. Az utolsó negyedben még inkább kiengedett a zalai csapat, ám a vendégek nem tudtak élni a felzárkózás lehetőségével.

Jók: Csóka, Kiss.

Szabó Gábor: Buta hibákból kaptunk gólokat. Ennek nem szabad megismétlődnie, egyszer és mindenkorra rendet kell tenni a fejekben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!