SÉTA

2011.08.25. 15:12

Az év rádiósa

A SÉTA-tábor második napján alkalmunk nyílt találkozni Juhász Bálinttal, az év rádiósával. Célratörő. Kitartó. Magabiztos. S rajong azért, amit csinál. Ezek a fő paraméterei Bálintnak. Rádiózik, mert e nélkül nem élne igazi életet. S a fiatalok hallgatják, mert nélküle nem lenne igazi a rádió.

Zalai Hírlap

Élményeiről hallgathattunk meg egy beszámolót, középpontba helyezve rádiós tevékenységüket Ajkán és a vörös iszap katasztrófáról készített műsort mellyel elnyerte az év rádiósa címet. Mint megtudtuk Bálint egy évig az iszap katasztrófa helyszínén élt s e miatt is érezte szívügyének az eseményről való azonnali tudósítást. Két nappal a szörnyűség után Bálint már a helyszínen tartózkodott, folyamatos készenlétben tudósítottak az eseményekről, lelki támaszt és a legfrissebb információkat egyszerre biztosítva az ott élők számára. Ez a természetfeletti erő, mellyel ilyenkor a tudósítóknak kell rendelkezniük irigylésre méltó. S ezzel mind Bálint, mind minden egyes rádiós kollégája rendelkezik, s az emberek javára szolgáltatja. Feltárta továbbá a titkok kapuját, honnan is indult a Best rádió. S azt a hatalmas fejlődést mely 3 év elteltével eljuttatta őket a frekvenciaszerzés küszöbére. S mindez pár fiatal összefogásából és akaraterejéből. Szóval a jelszó: ’Rádiót Ajkának!’.



Vass Alexandra
Kölcsey Ferenc Gimnázium
Zalaegerszeg

Séta - Sajtó és Tanulás - Keress minket, tekintsd meg fotóinkat a facebookon is!


SÉTATÉR rovat cikkei IDE KATTINTVA!

SÉTA képek honlapunkon

  

  

Sikeres zalai diákok dosszié itt!


További Sétatérben megjelent anyagok

A Fejér megyei diákok írásai

A dunaújvárosi írások

A Vas megyei Séta tábor résztvevőinek munkái

A Veszprém megyei munkák

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!