Rendőrségi

2015.01.09. 14:23

Trükkös tolvajokat fogtak el rövid időn belül a rendőrök

Zalaegerszeg - A 16 éves zalaegerszegi fiú és 28 éves társa csütörtökön délelőtt 11 óra tájt egy egerszegi festékboltba tért be.

Arany Gábor

A fiatalabbik az üzletbe belépve telefonálást színlelt, míg társa bizonyos áru után érdeklődve az eladóval a bolt távolabbi részébe sétált. Miután megtalálták a keresett terméket, vásárlás nélkül azzal távozott a két „vevő", hogy majd később visszatérnek a keresett színű festékért. Ezt követően nem sokkal vette észre a boltos, hogy 62 ezer forintot rejtő pénztárcája hiányzik, a kasszából pedig az aznapi bevétel, 17 ezer forint eltűnt.

Andor László főhadnagy, az egerszegi rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezető-helyettese érdeklődésünkre elmondta, a helyszíni szemlét és adatgyűjtést követően egy órán belül azonosították a 16 éves tettest, ő délután rendőrkézre került, társát másnap fogták el. Büntetőeljárás indult ellenük, szabadlábon védekeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!