Rendőrségi

2014.12.02. 07:18

Reflektorral közlekedett, majd súlyos sérülést okozott

Egy 47 éves férfi ellen javasolt vádemelést a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság, aki miután reflektorral közlekedett autójával, súlyos sérülést okozott az őt figyelmeztető autósnak.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 43 éves gellénházi férfi 2014. június 27-én 22 óra 30 perc körüli időben autójával haladt Gellénháza és Iborfa között, amikor észlelte, hogy a vele szemben közlekedő autós reflektort használt. A férfi többször rávillantott az autósra, azonban mivel a szembejövő továbbra sem vette le a fényszórót, megfordult és utána indult, hogy szóban is figyelmeztesse. A 47 éves gépkocsivezető végül megállt az út mellett, majd a két férfi között szóváltás alakult ki és az is kiderült, hogy korábbról már ismerték egymást. A vita közben a kérdőre vont férfi többször ököllel arcon ütötte a 43 éves másik autóst, aki a földre esett, a másik férfi pedig elhajtott a helyszínről.  Az ütések következtében a sértett nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A támadót a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését részben elismerte; azonban úgy nyilatkozott, hogy mindezt azért tette, mert a másik férfi kezében kést látott.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya B. J. gellénházi lakos ellen súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozási iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Zalaegerszegi Járási Ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!