Rendőrségi

2013.08.12. 08:47

Öt ember sérült meg könnyebben, közülük kettő gyermek

Zala megye - Közlekedési balesetek a hétvégén Zala megyében.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Könnyű sérülést szenvedett egy 12 éves fiú Zalaegerszegen abban a balesetben, amely péntek reggel történt. Eddig ismeretlen körülmények között egy 25 éves férfi Mercedesével a Dísz tér közelében elütötte a gyermeket. A férfi ugyan fékezett, azonban ezután segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A zalaegerszegi rendőrök rövid időn belül azonosították a baleset okozóját és ellene a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság eljárást indított.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült meg az az 52 éves kerékpáros nő, akit pénteken délelőtt Zalaszentgróton az Ady Endre utcában elütött egy autó. A baleset körülményeit a Keszthelyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Szintén könnyebben sérült meg az a 6 éves kisfiú, akit eddig ismeretlen körülmények között vasárnap délután Zalaegerszegen a Platán soron ütött el egy Opel Vectra. A autót egy 36 éves férfi vezette. A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság eljárást indított.

Két ember sérült meg könnyebben abban a balesetben, amely vasárnap késő este történt Keszthelyen az Erzsébet királyné úton. Eddig tisztázatlan körülmények között egy eddig még ismeretlen személy fehér Opel típusú teherautójával elütött egy 27 éves férfit és egy 16 éves nőt, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a Keszthelyi Rendőrkapitányság eljárást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!