Rendőrségi

2012.04.02. 13:16

Eltűnt egy 12 éves fiú Nagykanizsán

Pénteken este egy 12 éves fiú eltűnéséről tettek bejelentést a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon. Tanítást követően nem ment haza a diák és üzenetet sem hagyott távollétéről.

zaol.hu

Éjfél után nem sokkal egy barátja lakásában találtak rá a rendőrök. Bűncselekmény elkövetésének gyanúja nem merült fel, meghallgatását követően épségben távozhatott édesanyjával a rendőrség épületéből - értesítette portálunkat a Zala Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóügyeletese.



További rendőrségi hírek:

Betontalpakat vert szét egy férfi Nagykanizsán
Vasúti kocsi túlfutását megakadályozó betontalpakat vert szét egy férfi egy nagykanizsai ipari vágány végében pénteken, amikor a rendőrök tetten érték. Némi vasanyaghoz szeretett volna hozzájutni a helybeli férfi, aki rongálásával 80 ezer forintos kárt okozott az üzembentartónak. A rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben.


Lebukott az M70-esen: átrendszámozott autóval haladt
Átrendszámozott személygépkocsit igazoltattak a rendőrök az M70-es autóúton pénteken. Az osztrák felségjelzésű járműre egy német rendszám volt felszerelve, amely szemet szúrt a járőröknek. A rendőrség büntetőeljárás keretében lefoglalta a járművet, annak tulajdonosát gyanúsítottként hallgatták ki.

Ittasan vezettek
Pénteken este két gépkocsivezetőnél is pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. Az egyik sofőrt Bagodon, a másikat Zalaszentivánon igazoltatták a járőrök, majd mintavétel céljából előállították őket a zalaegerszegi orvosi ügyeletre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!