Rendőrségi

2012.01.19. 12:24

Volvóval szakította át a szalagkorlátot a részeg sofőr a 75-ösön

Ittas sofőrök okoztak balesetet Zala megyében: a 75-ös főúton egy Volvo átszakította a szalagkorlátot, míg egy Suzuki betonkerítésnek ütközött Keszthelyen.

zaol.hu


Átszakította a szalagkorlátot a Volvo a 75-ösön
Szalagkorlátot szakított át gépkocsijával egy svéd állampolgár szerdán délután a 75-ös főúton. Pacsa irányából Keszthely felé tartott, amikor egy balra ívelő kanyarban helytelenül megválasztott sebessége miatt lesodródott az úttestről, majd Volvójával a szalagkorlátot átszakítva állt meg. Az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, így a rendőrök mintavételre állították elő a balesetben könnyű sérülést szenvedett férfit. A főút forgalmát a műszaki mentés ideje alatt – 18:25 és 18:55 óra között – leállították.


Kerítésnek ütközött a Suzuki
Ittas állapotban vezette Suzuki típusú személygépkocsiját, majd ütközött kerítésnek egy férfi kedden délután Keszthelyen. A Sopron utcában balra, egy parkolóba szeretett volna kanyarodni, azonban túl gyorsan haladt a manőverhez, megcsúszott és járműve elejével betonkerítésnek ütközött. Személyi sérülés nem történt, vezetői engedélyét bevonta a rendőrség.



Balesetek csütörtökön is
Ónos eső nehezítette meg a közlekedést a határ menti város, Lenti térségében, ennek következtében a reggeli órákban két baleset is történt.
További részletek IDE KATTINTVA!



Bűnügyek, balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!