Rendőrségi

2010.10.06. 13:55

Opelek ütköztek - Látta a balesetet?

Szemtanúk jelentkezését várja a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság: szeptember 25-én, szombat este egy Opel Movano és egy Opel Astra ütközött Zalaegerszegen.

zaol.hu

Szeptember 25-én, szombat este nem sokkal fél 10 előtt közlekedett a zalaegerszegi Göcseji úton a belső forgalmi sávban egy Opel Movano típusú tehergépkocsi. Szintén a belső forgalmi sávban előtte haladt egy Iveco típusú tehergépkocsi.
A Göcseji u. 5. szám előtti útszakaszon egy fehér színű Opel Astra típusú személygépkocsi balra, irányjelzőt használva várakozott, majd megfordulási szándékkal megkezdte a külső sávból a balra kanyarodást, melynek során nem biztosított elsőbbséget a belső forgalmi sávban közlekedőknek.

Az Iveco sofőrje kitérő manőverrel az ütközést el tudta kerülni, de a mögötte közlekedő Opel Movano vezetője már nem tudott kitérni és az Opel Astra - feltehetően a bal elejével - a jármű jobb oldalának ütközött. Ezt követően az Opel Astra vezetője járművével egy ívben, a záróvonal átlépésével megfordult és a Göcseji úton, a Köztársaság útja irányába megállás és adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

A baleset során személyi sérülés nem történt.

A rendőrség kéri, hogy aki a balesetet látta, illetve arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (Zalaegerszeg, Kossuth Lajos út 45-47), vagy tegyen bejelentést a 92/326-850-es telefonszámon, illetve a díjmentesen hívható 107-es segélyhívón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!