Púder Nélkül

2015.02.13. 11:54

Hogyan éljük túl a Valentin-napot szingliként?

A társnélküliek jelentős részére nincs jó hatással a Valentin-nap. Hajlamosak rosszkedvűvé, sőt frusztrált­tá válni. Sokan négy fal kö­zött töltik február 14-ét. Ehelyett számos érdekes programokat szervez­hetnének! Hátha épp Valentin-napon botlik valaki a nagy Ő-be.

feol.hu

A legjobb öltetnek talán az tűnik, ha egy szintén szingli barát­nőt cserkészünk be délutánra vagy estére. Vegyünk ki egy jó DVD-t, főzőcskézzünk, beszél­gessünk. Ha valami őrült­ségre vágyunk, akár szerelmi praktikákkal, kisebb va­rázs­lással is pró­bálkoz­hatunk.

Nem kell nagy ördön­gösségre gon­dolni! Vegyünk elő egy piros és egy fehér gyertyát. Utóbbiba karcoljuk a saját, a pirosba pedig a meghódítandó fér­fi nevét. Először a fehér gyertyát kell meggyújtani, majd ennek lángjával a pirosat. Így talán a kiszemelt férfi is láng­ra lobban.

A Valentin-nap kivá­ló alkalom a feng-shu­izásra. Rendezzük át szobánkat, a szerelem területre fókuszálva. He­lyezzünk el páros tárgyakat, ölelkező figurákat, szívecské­ket a lakás délnyugati részébe. A rózsaszín, a narancssárga és a vörös szín erősíti a területet. A szerelmi zugban kerüljük a szúrós növényeket, a tük­röket, a páratlan tárgyakat! Mindenképpen rakjunk rendet az adott területen, hiszen a kínaiak szerint csak így vonz­ható be a kiválasztott.

Valentin-napon meglephet­jük saját magunkat is egy kis ajándékkal, például egy régen kiné­zett ruhával, könyvvel, de akár virág­gal is.

Egy forró, illatos fürdő, masszázszsal kom­binálva ugyancsak segíthet az ellazulásban. Kellemes időben tegyünk egy kiadós sé­tát. Ilyenkor a családláto­gatás is jól jöhet (kivéve, ha a rokonok mindig a házassággal nyaggatják az egyedül­állót).A lényeg azonban, hogy a szing­lik dobják el a fekete szemüveget február 14-én!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!